divendres, 8 de maig del 2009

El repte en 6 paraules

La Rosketa em passa el repte de fer un microrrelat on apareguin les paraules que veieu en majúscula.
Instruccions: Escriure un relat amb les paraules "VIDA-VIAJE-AMOR-SEXO-CINE-LITERATURA" i passar el repte a 6 dones més, les meves escollides són:
Aquí teniu el meu:
La Gina va marxar perque estava cansada. Va posar d'excusa allò de "és que no sé ni com, m'han trucat per una feina, quines coses...". Sortosament, poca gent va indagar com podia ser que una agència de publicitat de Santander s'interesés per ella, sense que ella fes res per buscar feina enlloc.
La situació de la Gina els últims mesos era sofocant, i ni tansols sabia perquè. Ja feia un parell d'anys que ho havia deixat amb l'Òscar i més o menys tenia la seva absència coberta, almenys pel que fa al SEXE, ja que no li faltàven "historietes" al voltant de les òrbites dels seus amics. Però trobava a faltar el moment en que s'estableix una relació de confiança, algún vincle.
La cansava no trobar aquest valor afegit proper a l'AMOR i encara més, el fet de comprobar que l'amistat també semblava estar devaluada. On restava l'autenticitat de la gent i de les coses que passen entre la gent. Perquè només la veia en una pantalla de CINE?
No tenia ni idea de com li aniria a Santander, va tirar d'Infojobs i de mil ciutats diferents només pel fet de marxar, d'emprendre un nou VIATGE que cambiés el romb de la seva existencia. Qué importava el tipus de feina o el clima del lloc, quan el que interessava era deixar de notar com si totes les cèl.lules de cos estiguéssin empresonades.
Necessitava viure una altra VIDA. No en el sentit rupturista, no volia canviar ella... Volia un altre escenari. Si seguia on era, esdevenia molt difícil tenir prou valor com per dedicar-se a la LITERATURA.
Enmig del camí, aturada a la cúa d'un peatge, va fixar-se en una tanca publicitaria on s'hi llegia: "Cantabria infinita". Es va somriure i va pensar: "Com jo!"

4 comentaris:

Olenska ha dit...

Hola Annna!
Oohh, m'agrada molt este repte! intentaré fer-ho hui a la tarda o la pròxima setmana, val? ;)
A tu el teu t'ha quedat molt bé.

Have a nice weekend!

Júlia ha dit...

Hola, Anna,
faré el que em dius però el que no faig ja és passar aquests temes a més gent perquè sempre ho envio als mateixos o mateixas, així que ho deixaré per a qui vulgui fer-ho lliurement. Una abraçada i bon cap de setmana.

síl ha dit...

Anna! això és una minip... si jo no sé escriure relats?!?! m'estàs boicotejant per haver-te près el nick o què? jajaja...
Si tinc un moment ho intento però no t'ho asseguro, tinc una de curro que no me l'acabo!
De totes maneres, gràcies per pensar amb mi, guapa!
una abraçada

Olenska ha dit...

Hola Annna!! No me n'he olbidat del repte ehh? sols és que estic molt molt liada amb examensi buscant feina... però et promet que quan acabe ho faré!

Besetss