dimecres, 15 d’abril del 2009

28/04/09

Mira que fa anys que em fa patir la idea de l'examen pràctic de conduir... i ara ja té una data.
Quan tocava treure's el carnet, ni hi pensava. Anys després, em feia por. Amb el temps, i havent-me tret algunes "punyetes" del cap -no cantem victòria, que me'n queden moltes -, vaig decidir-me a posar fil a l'agulla i treure-me'l.

Després de mooooltes pràctiques avui he demanat pujar a examen.

Si no em moro de l'atac de nervis, us posaré al dia del que va passant... ;)

Una abraçada!!!



Anna.

7 comentaris:

Olenska ha dit...

ais, el carnet de conduir...
no vull incrementar el teu pànic, però per a mi va ser horrible. No l'examen pràctic en si, sino tot el procés: teòrica, pràctiques, l'examens pràctic... (llig: http://readingbetweenyourlines.blogspot.com/2007/11/el-meu-mal-de-cap-particular.html ).
NO sé a hores d'ara ni com ho vaig superar, perquè jo d'entrada no me'l volia traure, però farta de sentir a totes les meues amigues i familiars: trau-te'l, trau-te'l, trau-te'l, i l'amenaça per part de tràfic de canviar la teòrica a 40 preguntes i més dificil, doncs vaig dir: vaaaaaaaaaa, ho faig. Però em va costar. Més que res perquè em feia rabia fer-ho i invertir temps en això, i perquè em feia i em fa por conduir. Això si, (i també et faràs de sentir-ho), una volta el tingues, ves conduint de tant en tant, perquè jo, que vaig aprovar el 31 de novembre del 2007, a dia de hui no sé conduir. La poca pràctica que vaig agarrar l'he perduda completament i lo únic que sé és que volen dir els colorets del semàfor.
En fi, el meu consell com a patidora número ú i víctima e la gran necessitat del carnet és que vages amb ganes de fer-ho, ganes i il·lusió. eixa és l'actitut bona per a afrontar les coses (bé, tu ho saps molt bé perquè fas psicologia...).

(i que conste que vaig aprovar la teòrica a la 4ta! imagina't lo negà que estava per a traure'm el carnet...).

Albert ha dit...

Seré breu: ànims, campiona, tu pots!

annna ha dit...

Estimats Olenska i Albert...

En primer lloc, i com sempre, moltes moltes moltes gràcies per passar-vos aquí i deixar una noteta.
En 2on... Olenska, jo ganes en tinc, però també se m'ha donat bastant "patosament", teòrica a la 3a i moooltes pràctiques.
Pateixo molt pq el millor és no pujar tens... i em temo que això serà inevitable. Però de tota manera, moltes gràcies pel consell i la sort. Una abraçadaaaa!!!!

issis ha dit...

fuerza annna que da mucho miedo pero a la larga te parecerá una chorradica. ademas abre puertas hacia el empleo.

annna ha dit...

Cuanta razón, Issis. Mua!

LlunA ha dit...

jo em vaig treure el carnet de conduir en una data semblant a la teva, per no dir-te la mateixa...jejeje ho aconseguiràs, pren una til.la abans d´anar, respira, si encara fumes, fes un piti de tranquis i amunt, al cotxe i a disfrutar del viatge!
petons

annna ha dit...

Gràcies rusketa... Me paso al Tranquimazín? ;P