dimarts, 26 de desembre del 2006

Com una Annalgèsia amb sabates noves

Molt bon dia!
Per fí he aconseguit que aquest nou espai tingui cara i ulls i, sobretot, que s'assembli una miqueta a mi.
Ja sabeu que el bloc.cat està fallant molt. És al.lucinant, però m'està costant abandonar-lo gairebé tant com en el seu moment en va costar deixar el barcelonablogs. Suposo que no només són "llocs físics", sinò espais que ens identifiquen durant molt de temps.
Em costa canviar les coses, acomiadar-me de gent, fer neteja i haver de decidir quina carpeta vella se'n va i quina es queda... coi, sembla que no però són decisions doloroses!

De moment, he trobat un nou vídeo que té relació amb la meva idea d'annalgèsia, amb les ganes de fugir del dolor i de les coses que ens atrapen amb més o menys intensitat.

Tots tenim referents, un dels meus és el Boss i una de les meves "pel.lícules de capçalera" és Alta fidelidad. En un moment de la peli, els dos referents s'uneixen i John Cusack ens ensenya com parla amb la seva veu de la consciéncia: Bruce Springsteen.

Què us diuen els vostres referents, quan necessiteu parlar amb ells? No són la música, el cine, llegir i escriure uns bons annalgèsics???



Busqueu al videoclub la conversa en castellà ;P

7 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi també m'ha costat molt prendre la decisió. Canviar de baixell sol ser dur.
Però, amb temps, el nou torna a ser casa teva.
Bona singladura.

annna ha dit...

Gràcies peròooo singla...què? jajjaj

LlunA ha dit...

M´has molestat pel msn, jajjaa desprès em miro el blog amb la calma...però ja estic aqui! ;)

Anònim ha dit...

Ja he modificat el teu link... cul inquiet! ;)

quins records barcelonablogs... i quins records high fidelity... peli de les que fa plorar...

annna ha dit...

Moltes gràcies Vesssinus! Quina tranquil.litat tenir-vos aquí. La veritat és que això no ha tingut pinta de blog fins que no heu aparegut vosaltres ;)

LlunA ha dit...

Ole Ole Ole!!!!!!! Que et pensaves???? Hem agafat tots la motxilla de paraules i aquí estem!!!!

Anònim ha dit...

Absolutament d'acord amb tu sobre Alta fidelitat, el John Cusack (que m'encanta) i el Bruce. Em resisteixo, però, a abandonar el vaixell bloc.cat. Potser és que encara sóc massa nova? Potser és que em sembla un univers petit i, en canvi, em perdré a Can Blogspot? El temps ho dirà. De moment, allà em quedo, però als RSS hi tinc molts coneguts al Blogspot :)