dissabte, 17 de març del 2007

Cervell de dissabte

Avui és un dia estrany però estic d'un particular bon humor. Tinc coses a fer, masses pel meu gust, però em donaré, per ara, la llicéncia de no fer ni brot.

Em miro monólegs del Buenafuente: un geni, una persona capaç de fer que m'entrin ganes d'adoptar-lo com a veí d'escala, company de classe, amic de tota la vida, cosí proper... donen ganes de tenir-lo a prop, mai deixa de sorprendre'm.

Escolto música i em repeteixo aquella mítica frase d'Alta Fidelitat: "estem deprimits perque escoltem música pop o escoltem música pop perque estem deprimits?".

Estic lenta. Vaig fent coses tontes per casa, miro vídeos, busco cançons, em torno a aixecar i enmig del menjador oblido què buscava. Si és cert allò que van dir Els Pets citant en Lennon que la vida és el que et passa mentre fas plans per tenir-ho tot lligat, llavors no estic perdent vida, només el temps. Toma! Doncs continúo! :)

Aturo de nou el temps real a l'habitació, m'assec el llit, miro al meu voltant i m'adono que tant de ninot converteix el meu voltant en un ambient infantil. Em somric mentre penso en renovar-la, quan de temps deu fer que ho penso? En el fons m'agrada que el cranc sebastián de la sirenita pengi de la torre de cd's i que un pingüí dins d'una capça cilíndrica on s'hi llegeix "Chile" reposi sobre els llibres que no llegeixo.
Penso que m'agradaria que algú del sexe oposat entrés en aquest moment de boira i no precisament per parlar de la decoració. Em ve de gust una mica de rock dur entre tan fil musical melòdic.
Millor us deixo pel moment, ara que es posava interessant, no? Ves a saber que acabaria dient la meva ment de dissabte de desordre.

Una abraçada, veïns!
Va, us penjo una foto que vaig fer fa poc i m'encanta:





9 comentaris:

El veí de dalt ha dit...

El Buenafuente no escriu ell els seus monòlegs, o almenys és el que tenia entès. Amb tot, és un paio interessant. Com la foto que penges; translúcida; enigmàtica.

Anònim ha dit...

lo del pingüí xilé és quelcom simbólic? jo també estic lent...

en buenafuente té punts molt bons, però no admet crítiques, companys tevetresencs m'ho diuen, però bé, un gran tipus tot i aixó!

la foto és brutal!! molt xula!

Anònim ha dit...

EL QUE TENS ANNNA ES CONEGUT CIENTIFICAMENT COM "CALENTON"

Albert ha dit...

La foto, ben xula, de quina parada de metro és?

Albert ha dit...

Amb això d'escoltar música pop m'has fet pensar que quan vaig esdevenir "expert" en còctels vaig llegir entre altres BEBER DE CINE, de José Luis Garci, el qual fa aquesta cita de Breton: "Olvidar primero y beber después" enlloc d'allò de beure per oblidar.
Si un no s'enganya, ho recomano.

Anònim ha dit...

iep, no trobo pas el teu mail, el meu és a la web.:)

Júlia ha dit...

No comparteixo, parenta, l'afició pel Buenafente, que no m'acaba de convèncer i això dels monòlegs que diu el veí crec que és cert, hi ha molta mentida i mitja veritat a la tele...

Sobre l'antic amic de l'altre post, millor no veure'l, la decepció potser augmentaria, tothom canvia, com deia Neruda 'nosotros, los de entonces, ya no somos los mismos'.

Un petonet des del Poble-sec.

Àngels ha dit...

M'he quedat amb la frase de la peli. Jo l'última cosa que escolto quan tinc un dia "fluixet" és música pop. Així que crec que estem deprimits per escoltar segons quina música pop.

M'han tocat un tema delicat. El Buenafuente et pot agradar o no. Que no admeti crítiques em sembla una "rajada" infundada. I que no escrigui ell els monòlegs no és opinable. És així. No els escriu. Però és que qualsevol que hagi vist el programa (complicat per l'horari) sap que ho ha dit molt obertament i fins i tot fa conya i es fa l'orgullós amb el "este es mío". El famós "follonero" és un dels principals autors dels monòlegs.

És cert que hi ha molta mentida i poca veritat a la tele, però agradi o no el programa del Buenafuente, és un dels pocs on no ets sents enganyat. Igual com diu obertament que ni és l'autor dels monòlegs, ni és periodista i fins i tot diu, entre línies, quan el programa no és en directe.

Ai, anna, potser he deixat de banda el tema que és el del teu post, però ja saps que m'han tocat un tema delicat.
Saps que tinc un petit "do" i crec que el teu cacho no trigarà a arribar. Estàs en un bon moment. Aaaarriba!

annna ha dit...

veídedalt: Jo tinc llibres del Buena i des del primer a l'últim surt a tot arreu el nom dels seus guionistes (serveixi aquesta reflexió per a la resta de comentaris sobre això). Merci per passar-te i pel que dius de la foto :)

esteve: no és ironía, l'Eduard em van portar un pingüí de Xile

eduard:Fins i tot aquí te n'has d'enfotre de mi?

albert: Em penso que és de Bogatell, però no em facis massa cas, de la groga segur.

albertdelahoz: merci, ho tindrem en compte :)

júlia: parenta! Com dic més amunt, mai se n'ha amagat, el Buenafuente.

àngels: Amb tot el carinyo, el teu métode "et miro als ulls" no era massa fiable, no? jajajajaj

Gràcies a tots per passar pel que és casa vostra! Abraçades!