divendres, 16 de febrer del 2007

Feliçment responsable

Mira que no em sortíen les paraules,com tantes altres vegades... però m'ha impactat ser a la llista d'enllaços d'un blog on no esperava estar, no per res... però m'hi he vist i no ho esperava.

Ha estat d'aquelles sorpreses que et fan tirar el cap enrera de cop, en un gest enérgic, un impuls.

De l'Esteve a la Roska, de la Roska al meu, del meu al Denke, d'un comentari del Denke a l'Àngels a l'Spock i allà m'he trobat entre els links.

És ben cert que als bloggers ens uneix una xarxa. Digueu-me tonteta, però m'ha emocionat que el Denke deixés comentaris a l'Àngels, perque me'n sento feliçment responsable. Molt probablement aquest petit contacte no s'hagués produït si el Denke no hagués trobat el meu blog, si l'Àngels no fós amiga meva, si jo no tingués un link de l'Àngels a la meva pàgina, si...

Tampoc l'Spock hagués co-protagonitzat aquest post si jo no estigués dins d'aquesta xarxa real i imaginària alhora.

Amb tants grisos com ens envolten, realment és molt maco sentir-se responsable de coses com aquesta. Com surt en aquell anunci, és bó ser una miléssima part d'alguna cosa, ni que sigui. :)

Sembla que estigui en la fase "exaltació de l'amistat" d'una borratxera, que sabeu que és la inmediatament anterior als càntics regionals però ho diré... què coi, estic molt i molt contenta d'haver-vos conegut!

I de que em conegueu una miqueta o potser massa, de que m'intuiu, de que em reclameu (els que em veieu físicament), de que m'espabileu, de que m'animeu, de sentir que sou més a prop de mi que de les pantalles que ens separen.

Veniu aquí, tontus! (abraçada de tieta pesada).

O més aviat... seguiu venint, a pesar d'aquest post jjjajajaja.



2 comentaris:

LlunA ha dit...

Ays nuska, nena....que maco!!!
i el meu cafèeeeeeee jajajaja

Petones maca, i tant que vindrem i passejarem per aquest blog!!

Anònim ha dit...

seguirem passejant! :)

nosaltres voliem fer un dia de free hugs també, però ara se m'han passat les ganes, hi ha una companyia que ha copiat la idea per fer un anunci... fa ràbia... casun...