dimecres, 16 de juliol del 2008

Només vull el carnet (I)



Reconec que m'ha costat; però finalment m'he llevat d'hora per optimitzar el temps en atur, que no aturada. O sí, perque el primer que et passa quan se t'esfondra el temps de rutina organitzada de la feina (almenys en el meu cas) és que "t'aplatanes", t'entra com una espècie d'asténia primaveral i et comences a plantejar si hi ha vida més enllà de les teves parets.
Personalment he viscut practicament díes sencers dins dels DVDs de Porca Misèria, no se m'acudia un lloc millor, tot i que era molt conscient que n'havia de sortir.

Com deia, avui he dit prou, he d'aprofitar el temps i treure'm el carnet. I a més, fent-me la valenta, ja fa díes que vaig decidir forma part de la classe (B) de gent que opta per la "teòrica per lliure".
Per lliure només és un eufemisme, perque la real jefatura de tràfico et posa totes les traves del món possibles. Suba a la planta 1, ahora a las 2... no tiene el certificado médico?. Haga cola. No ha pagado? Otra cola; ahora otra planta. Aguante estóicamente la mala leche de parte del funcionariado de la casa.

Y, para terminar, entienda que no hay examen hasta el 7 de Octubre.
M'explico: Si hagués decidit fer la teórica per autoescola, pagant bastants eurus més, em podria examinar la setmana que ve, si volgués.
Ara, si vas de llesta i "por libre", t'esperes.

No podreu amb mi, sacacuartus del món, pels meus ovaris que tot anirà sobre rodes.
Ni las interurbanas ni el cambio de rasante ni el certificat médic exprés em faran enrera.

Continuarà!!!!
;)

7 comentaris:

Anònim ha dit...

tu pots Blasquins. ja ja jaja ja quine exoeriència anar de passatger al teu cotxe ;)

Anònim ha dit...

i tant que aconseguires el carnet aquest, com n´ hi ha mon. Té molta raó aquest Eduard.

annna ha dit...

No sé pq em sembla que l'Eduard i el Pepet sou la mateixa persona jajajajaj Com hi ha Boss!

LlunA ha dit...

Ohhhhh me´´n alegro molt! jo vaig pagar per res pq al final no vaig poder anar a l´autoescola...així que a fer els test a saco paco!

Sort!

Júlia ha dit...

Interessant història. Hi ha moltes coses que 'suposadament' es pot fer de forma lliure, però a l'hora de la veritat hi ha 'molts' problemes.

Anònim ha dit...

Alguns dia faré jo el mateix annneta.
Jo crec que tinc els llibres, un cd's i de tot a casa però, la veritat, és que mai m'ha cridat (tot i que el necessito si vull treballar de "lo meu")
Anar de visita d'obres en patinet no seria gaire usual, no?
P.D: sempre podia tenir un cotxe a piles...

Ferdinand ha dit...

tinc 30 nysi no nc carnet, i no es que me'n senti orgullós, però per ara no penso pas treure-m'el.

ah, per cert, sóc en ferran, o gulchenruz si o prefereixes. ignoro jo d'oon vinc i per quins altres camins he anat a parar aquí, peò m'hi he aturat, s iem permets. ara que vinc, actualitzes poc. en fi.

per cert, i la foto d'en bruce? jo l'he redescobert ara, la seva música. coses que passen. si vols te'n adonaras que estic mes per la poesia que per ningú!

bon bloc. et segueixo.

Gulchenruz