diumenge, 18 de febrer del 2007

Carnaval, t'estimo!

The Supremes, una dama medieval, er milló cuiné der móng amb er mindindi i la RuJjcalleda, dúes chachas en pañals, un capellà amb tupé d'Elvis, una professora de primària amb gumets i vareta màgica, pirates, nois que van de noia i una interminable bogeria de colors i brillantors.


La festa pagana, el moment de bogeria hiperpermesa i lícita en que tothom es dóna el dret i el gustasso de transformar-se en el que vulgui.


Per sobre de tot, una festa diferent on de cop, em vaig veure rodejada de gent totalment nova per mi. Com m'encanta fer l'animal, em vaig dedicar a fer entrevistes aprofitant el micro de la meva disfressa: jo anava de reina del pop nº39 dels 40 principals, però vaig acabar fent de la Terribes del Polònia amb els cuiners de la festa!


Em dóna la sensació de que la meva bogeria va contribuir a que els grups diferents de gent s'uníssin en un de sol. Probablement el fet que jo estigui com una cabra va contribuir a fer de la festa una cosa 100% comuna, o potser no. Però m'és ben igual si m'equivoco, perque totes les coses que la gent em va transmetre m'han quedat enganxades al somriure estúpid que perviu després de les millors festes.




És increïble sentir-te estimada per gent que acabes de conéixer.

Hi va haver qui va treure el mòbil d'una revolada i va dir-me: digues, Anna, així no ens hem d'esperar un any per tornar-nos a veure!

Aquest matí tenia un missatge d'una altre persona que em tractava de crack i ressaltava "m'ho he passat de puta mare".


Gràcies, Alícia, per tenir aquesta magnífica manera de fer anys, aquesta tremenda habilitat i carinyo per montar festes! Gràcies, sobretot, per voler que jo hi sigui!


4 comentaris:

LlunA ha dit...

Nuska, me´n alegro que anès tan bé!!!
Ole Ole Ole

Anònim ha dit...

una bona festa sempre regala coses!

ja siguin números de telefon, sexe, somriures o ressaques...

Anònim ha dit...

yo no me disfracé pero disfruté de tres dias de fiesta intensos... festejando mi cumpleeeee.
hacía mucho que no disfrutaba tanto de la vida.
tu sabes de lo que hablo.

Àngels ha dit...

nº 39 de los no sé cuantos principales? Reina del pop? Una diva sin nombre, un montón de ilusióooon...

Ooooh mai gat!

http://www.questanoeslactitut.blogspot.com/ TE TOCA!!!