dilluns, 2 de juliol del 2012

Com tornar?!


He tornat :)

Voldria que això fos una mica menys personal, potser perquè estic empapada de senyals d'alerta de seguretat a Internet que quan vaig començar a fer blogs ni s'intuïen. Sembla, per tant, que el que publiquem hagi de deixar de ser tant personal, i haguem de parlar més aviat d'interessos, de gustos o d'afers professionals. D'entrada no em sembla malament fer-ho, però sé que el meu tarannà es decantarà tard o d'hora per l'essència que em va portar aquí.

A més, no ens enganyem, no és tot el que fem absolutament personal? Ui, aquesta pregunta té un sospitós tufillu a Carrie Bradshaw... recalculem ruta...;)

El que faig professionalment, en part, està reflectit al meu taulell de suro virtual: ProfeTic. Però la filosofia d'Scoop.it és la del retuiteig, més que no pas la de la generació de continguts propis.

Una opció, per tant, que no em sembla gens despreciable, és mostrar aquí el que suposa dedicar-me professionalment a l'Educació Social, formar part d'un equip que es mou entre l'educació, la pedagogia i la psicologia. 

Són temes molt més linkables a tot arreu, que mouen interessos igualment personals i que ens uneixen, al final, amb el que hem viscut tots al llarg de la nostra vida.

Tiraré del fil i, si us interessa, estaré encantada de compartir-ho.